Onze diensten

Veelzijdig en goed

Loodgieter Hengelo

Zoekt u een loodgieter in Hengelo die van alle markten thuis is? Dan is loodgietersbedrijf Klumpers Installatie uw partner. Wij werken met een team professionele loodgieters die u bij de meest uiteenlopende installatietechniek klussen kunnen helpen. Dit is een groot voordeel wanneer u met bijvoorbeeld een verbouwing bezig bent. U heeft dan maar één loodgieter in Hengelo nodig en verschillende bedrijven inschakelen is niet nodig. Een loodgieter in Hengelo kan u bijvoorbeeld van dienst zijn met het plaatsen van sanitair, verstoppingen ontstoppen, het vervangen van of onderhoud aan de CV ketel, reparaties of nieuwbouw van dakbedekkingen en daarnaast kunt u ook voor werkzaamheden aan leidingen, afvoeringen,  elektrotechnische installaties, zinkwerken en loodwerken bij de loodgieter in Hengelo terecht.

Loodgieter Hengelo

Klumpers Installatie is niet zomaar een loodgietersbedrijf, wij bieden namelijk ook diverse aanvullende diensten. Niet alleen voor een loodgieter in Hengelo bent u bij ons aan het juiste adres, als u bijvoorbeeld een nieuwe badkamer wilt kunt u ook het sanitair bij ons aanschaffen. Van eenvoudig en praktisch, tot luxueus en uitgebreid, wij hebben het allemaal en verkopen sanitair met redelijke kortingen. Vervolgens kan onze loodgieter in Hengelo uw sanitair voor een gunstig tarief plaatsen. Wilt u besparen door een energiezuinige installatie? Onze loodgieters in Hengelo kunnen u ook op dit gebied helpen. Heeft u een loodgieter in Hengelo nodig en gaat u naar Klumpers Installatie? Dan kunt u rekenen op de beste service. Wij werken met ervaren loodgieters, zorgen voor duurzame, hoogwaardige materialen, zijn u altijd snel van dienst en werken tegen scherpe tarieven.

Voor de diensten van een loodgieter in Hengelo gaat u naar Klumpers Installatie. Heeft u een storing of een probleem? Dan kunt u ons 24/7 bereiken. Ons team loodgieters staat altijd voor u klaar en is u snel van dienst.

Onze diensten

Start typing and press Enter to search